Partner voor al uw werken buitenhuis

+32474017843

info@tuin-onderhouden.be

MA-ZA, 09:00 - 17:00

Complete projecten Tuin- en landschapsontwerp

Landschapsontwerp

Meer weten Onze projecten

Prachtige en verzorgde tuin is gemakkelijk

Onderhoud van het tuin en hele terrein

Meer weten Onze projecten

Tuinonderhouden in België is een specialiteit van ons team

Uit eigen ervaringen is er veel tuinen die een herstelling nodig . Het herstellen van een tuin in België betekent het corrigeren van tekortkomingen om de tuin verder te transformeren.

Wanneer het de taak is om een ​​boom te verplanten, is het beter om hier specialisten te raadplegen om de plant niet te ruïneren. Tuinonderhouden in België is een specialiteit van ons team. We zullen u helpen de boom te verplanten zonder het hoofdwortelsysteem te beschadigen. 

Het vervangen van bomen is ook een moeilijk en tijdrovend proces. Wij hebben alles in huis om reparatiewerkzaamheden in de tuin snel en pijnloos uit te voeren voor bestaande aanplant. Rooitechnologieën hebben aanzienlijke veranderingen ondergaan ten opzichte van het afgelopen decennium. We proberen innovaties in landschapsontwerp bij te houden om ons werk efficiënt te kunnen doen.

We bieden ook foutcorrectiediensten voor het planten van bomen. Het komt voor dat de boom te diep of juist te ondiep is geplant. Met behulp van moderne methoden kunnen we zelfs dergelijke nuances corrigeren zonder de boom te beschadigen.

Als u van plan bent uw tuin te renoveren, neem dan zeker contact met ons op. We ontwikkelen een project, houden rekening met alle nuances en berekenen de investeringskosten om uw idee tot leven te brengen.

Aanvraag voor een onderhoud of werk

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Неверный ввод

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Over ons

Onze team bestaat uit specialisten op verschillende gebieden zoals de bouw, tuinbouw, landschapsontwerp enz...

Wij houden ons bezig met ontwerp en het onderhoud van de aangrenzende gebieden van huizen en bedrijven.

Wij doen alle soorten werk zoals  opruimen van het territorium en  het ontwortelen van stronken. Wij maken een ontwerpproject en voeren deze uit. Daarnaast helpen wij ook om bestaande projecten in perfecte staat te houden.

Maak een bestelling

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Неверный ввод

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer