Partner voor al uw werken buitenhuis

+32474017843

info@tuin-onderhouden.be

MA-ZA, 09:00 - 17:00

Complete projecten Tuin- en landschapsontwerp

Landschapsontwerp

Meer weten Onze projecten

Prachtige en verzorgde tuin is gemakkelijk

Onderhoud van het tuin en hele terrein

Meer weten Onze projecten

Wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud in België

Tuinonderhoud en tuinreparaties vereisen niet alleen gereedschap en apparatuur, maar ook kennis en ervaring. Als u een goed verzorgde tuin wilt, maar tegelijkertijd bang bent om het niet aan te kunnen pakken, neem dan contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud in België. We hebben een volledig arsenaal aan tuingereedschap, gereedschappen en uitgebreide ervaring in het verzorgen van grote en kleine tuinen.

Een tuin is een stuk grondgebied met groen, bomen en verschillende elementen: banken, tuinhuisjes, bijgebouwen, siervijvers, enzovoort. Een goed onderhouden tuin is het resultaat van hard werken. Wij bieden onze diensten aan voor tuinwerkzaamheden, namelijk het onderhoud van de tuin, beplantingen, decoratieve elementen, gebouwen en de algemene uitstraling van uw tuin.

Dit kan een eenmalige of regelmatige dienst zijn. Tuinonderhoud in België vereist kennis van lokale planten en bodemgesteldheid. Er zijn verschillende gronden in België: zandig, vruchtbaar carbonaat, op sommige plaatsen moerassig. Bij tuinonderhoud gaat het niet alleen om het snoeien van droge takken, het gaat ook om de selectie van meststoffen, kennis van de regelmaat van planten water geven, rekening houdend met de kenmerken van de grond. Wij helpen u, indien nodig, met het aanleggen van nieuwe grond, het installeren van gazonbewateringsapparatuur en nog veel meer.

Aanvraag voor een onderhoud of werk

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Неверный ввод

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Over ons

Onze team bestaat uit specialisten op verschillende gebieden zoals de bouw, tuinbouw, landschapsontwerp enz...

Wij houden ons bezig met ontwerp en het onderhoud van de aangrenzende gebieden van huizen en bedrijven.

Wij doen alle soorten werk zoals  opruimen van het territorium en  het ontwortelen van stronken. Wij maken een ontwerpproject en voeren deze uit. Daarnaast helpen wij ook om bestaande projecten in perfecte staat te houden.

Maak een bestelling

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Неверный ввод

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer