Partner voor al uw werken buitenhuis

+32474017843

info@tuin-onderhouden.be

MA-ZA, 09:00 - 17:00

Complete projecten Tuin- en landschapsontwerp

Landschapsontwerp

Meer weten Onze projecten

Prachtige en verzorgde tuin is gemakkelijk

Onderhoud van het tuin en hele terrein

Meer weten Onze projecten

Werken met gazon

Iedereen wilt een dik, zacht en heldergroen gazon. Maar niet iedereen weet wat een tijdrovende proces is om een gazon goed en verzorgd te houden.

Als u met ons contact opneemt dan zullen wij u helpen een prachtig gazon op uw grondgebied te creëren, die u met de juiste onderhoud een lange en trouwe dienst zal dienen. En wat het onderhoud betreft, dit is ook voor ons.

Er zijn verschillende soorten gazons. Bijvoorbeeld: gewone, parterre, sportieve enz… Een gewone gazon is geschikt voor plaatsen die vaak worden gebruikt voor recreatie. Groeit goed zelfs in de schaduw en reageert normaal bij verhoogde luchtvochtigheid .

Het parterre-gazon onderscheidt zich door een grotere esthetiek en kleurverzadiging, maar het is erg fotofiel en houdt niet van vocht. Daarom planten wij dergelijke gazons op een perfecte waterpas oppervlakte en in een zonnige omgeving.

En natuurlijk hebben wij een rolgazon in ons arsenaal. De plaatsing van een dergelijke gazon vereist alleen tijd voor het nivelleren (indien nodig) van het grondgebied, leggen en strak aansluiten. Deze optie zal aantrekkelijk zijn voor degenen die snel een mooi gazon voor het huis of voor de deuren van hun bedrijf willen krijgen.

Ook verlenen wij diensten voor het verzorgen, vervangen en maaien van het gazon. Laten wij van tevoren zeggen dat we het gazon op bepaalde dagen en op bepaalde uren maaien, want weeromstandigheden dit proces ernstig beïnvloeden.

Aanvraag voor een onderhoud of werk

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Неверный ввод

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Over ons

Onze team bestaat uit specialisten op verschillende gebieden zoals de bouw, tuinbouw, landschapsontwerp enz...

Wij houden ons bezig met ontwerp en het onderhoud van de aangrenzende gebieden van huizen en bedrijven.

Wij doen alle soorten werk zoals  opruimen van het territorium en  het ontwortelen van stronken. Wij maken een ontwerpproject en voeren deze uit. Daarnaast helpen wij ook om bestaande projecten in perfecte staat te houden.

Maak een bestelling

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Неверный ввод

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer