Partner voor al uw werken buitenhuis

+32474017843

info@tuin-onderhouden.be

MA-ZA, 09:00 - 17:00

Complete projecten Tuin- en landschapsontwerp

Landschapsontwerp

Meer weten Onze projecten

Prachtige en verzorgde tuin is gemakkelijk

Onderhoud van het tuin en hele terrein

Meer weten Onze projecten

Onze diensten

Landschapsontwerp

Landschapsarchitectuur en decoratie van het gebied is geen luxe, het is een noodzaak. Uw woning eindigt niet bij de voordeur. Bij het verlaten van het huis is het erg leuk om een gezellige gazon te zien en een geweldige pad onder je voeten.

Tuin werken

Een mooie en onderhouden tuin is gemakkelijk. Maar alleen als hulp van specialisten in deze kwestie gebruikt. Daarom bieden wij onze ervaring en kennis aan voor uw bestaande of toekomstige tuin.

Haag snoeien

Een haag is een favoriete element van landschapsontwerp. Want het is niet alleen een esthetische functie kan vervullen, maar ook kan dienen als een natuurlijke omheining van het grondgebied.

Werken met gazon

Iedereen wilt een dik, zacht en heldergroen gazon. Maar niet iedereen weet wat een tijdrovende proces is om een gazon goed en verzorgd te houden.

Als u met ons contact opneemt dan zullen wij u helpen een prachtig gazon op uw grondgebied te creëren, die u met de juiste onderhoud een lange en trouwe dienst zal dienen. En wat het onderhoud betreft, dit is ook voor ons.

Regelmatige onderhoud

Als u diensten verleent op het gebied van landschapsontwerp, mag je geen bedrijf zijn dat alleen schoonheid creëert. Je moet ook degenen zijn die deze schoonheid ondersteund.

Werken in open ruimte

Tuin- en terrein ontwerp gaat niet alleen over beplanting en landschapsarchitectuur. Ook toegangswegen wegen naar de woning, een terras, wandelpaden en een hekwerk zijn belangrijke elementen van de omgeving.

Bijgebouwen

Vaak worden wij geconfronteerd met de noodzaak om bijgebouwen op het terrein of in de tuin te plaatsen.

Over ons

Onze team bestaat uit specialisten op verschillende gebieden zoals de bouw, tuinbouw, landschapsontwerp enz...

Wij houden ons bezig met ontwerp en het onderhoud van de aangrenzende gebieden van huizen en bedrijven.

Wij doen alle soorten werk zoals  opruimen van het territorium en  het ontwortelen van stronken. Wij maken een ontwerpproject en voeren deze uit. Daarnaast helpen wij ook om bestaande projecten in perfecte staat te houden.

Maak een bestelling

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Неверный ввод

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer